Mjölk. Men igår var det ju fredag iallafall, och stekt sill med potatismos är riktigt gott. Blanda i mjölk lite i taget, tills moset fått önskad konsistens
Fisklådorna blev inte så såsiga som jag trodde de skulle bli så jag kokade ihop en sås på lite grädde, mjölk, senap och dill som jag redde av till bra konsistens
Tillsätt mjölk, matlagningsgrädde och fond. Tina sillen enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj och torka av sillfiléerna och vänd dem i grovt rågmjöl
Tillsätt mjölken, smöret och kryddorna, använd en elvisp eller liknande och vispa fluffigt. Tycker att stekt salt sill är underbar sommarmat, idag blev det med lite puré till men nykokt färskpotatis är naturligtvis bäst
Tillsätt mjölken och koka ihop en aning. Skölj av sillfiléerna och låt dem rinna av. Servera sillen med kokt potatis, lök och råkostsallad med morot och vitkål