Sill med smak av asien recept

Asiatisk sill med smak av chili och koriander

Asiatisk sill med smak av chili och koriander

Har du fortfarande inte lagt in sillen, då ska du testa att göra asiatisk sillmedsmakav chili och koriander, en spännande cross over, där Asien möter det skandinaviska köket
SURT!!!

SURT!!!

Spär man ut ättikan med vatten och smakar upp med socker har man en klassisk sillag. Sill som saltats för konservering sen vattnats ur för att få bort saltet så den går att äta, och då har den ju behövts konserveras igen för att hålla och då med ättika
Thailändsk sill

Thailändsk sill

SillmedsmakavAsien. Skär sillen i centimetertjocka bitar. Blanda ner sillen och koriandern i lagen. Lag3 dl vatten2 dl socker1 dl ättikspritIngredienser1 burk inläggningssill (420 g)3 cm ingefära3 vitlöksklyftor1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)1 kruka koriander1. 1 burk inläggningssill
Trött på julmat

Trött på julmat

Gissar att många med mig gärna växlar julskinka, janzon och sill mot massor med grönsaker och fräsch, lätt mat