I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja. Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor
Garnera eventuellt med små klickar av sikrom och lite plockad dill. Marinera strömmingen efter syrningen i schalottenlök, chili, citronskal och olivolja
Dela blomkålen i buketter samt skala och tärna löken. Sikrom. 2 färska lökar. 2 färska lökar. En god och värmande soppa då gråa sommarkvällar är kyliga
Blanda rödlök, dill, gräddfil, kesella. Servera med varmt vitlöksbröd. rödlök. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar
Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor. Skala och finhacka löken. Garnera med creme fracihe, lax, räkor, rom, rödlök och dill
CROSTINI MED SIKROM. Det blev crostini med creme fraiche och sikröm, krustader fyllda med västerbottensost, karamelliserad lök och ansjovis och till sist rökt renstek med västerbottensost och pepparrot på rågkex
, och varför äter alla inte bara sikrommen skedvis från den. med vitlök. )1ask Färsk spenat (ca 3dl)1st Citron2dl Gräddfil1/2dl Kapris1/2dl Hackad gul lök2msk Dill, finskuren1msk Dijonsenap med vitlök4msk OlivoljaSalt & svartpeppar från kvarnRödbetor, se recept från i fredagsca 100g ChevreostSåhär kan man göra. Fräs löken i 2msk olivolja och tillsätt därefter hälften av bladspenaten, mjukgör, salta och låt svalna av
Sikrom på blinie av aubergine med tillbehör. Jag steker försiktigt på finhackad lök och vitlök tills den blivit glasig, som i lätt genomskinlig och slår sedan på vinet
Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott