Ansa och skär salladslök, purjolök, fänkål och paprika i rätt stora bitar. Vi har fått sik. Ingr till 4 stora sik- eller abborrfiléer. 4 st salladslökar, 1 dm purjolök, smör, 1 tsk vitvinsvinäger, 1 msk honung, 2 msk tomatpuré, ½ zucchini, 1 liten fänkål, 1 gul och 1 röd paprika, 4 st potatis. 1 röd paprika
vitkålsgratäng, oxsvans i sås på tomat, paprika, vitlök, gul lök, sherry, lagerblad. vitkålsgratäng, oxsvans i sås på tomat, paprika, vitlök, gul lök, sherry, lagerblad
Strö purjo och paprika mellan potatisbitarna (det som inte ryms serveras bredvid). Cirka 300 g varmrökt lax, sik eller böckling. 300 g varmrökt lax, sik eller böckling
Börja med att laga salladen till anrättningen, blanda sammanrukkolan med den strimlade paprikan, gurkan och tomaten i klyftor, salta och peppra lätt och skvätta lite god olivolja över