Sherrydoftande recept

Sherrydoftande skinka

Sherrydoftande skinka

Sätt ugnen på 250 grader. Skär skinkan i skivor och lägg dem i en ugnsäker form. Häll sherryn över skinkan
Sherrydoftande hummersill

Sherrydoftande hummersill

1. Värm mjölken till fingervarmt, 37 grader. Smula jästen i en bunke. Häll över mjölken. Tillsätt smör,  sirap, salt och det mesta av mjölet

Sherrydoftande skinka

SHERRYDOFTANDE SKINKA4 portioner1 burk konserverad skinka, ca 450 g,eller annan rimmad kokt skinka2 - 3 msk sherry2 dl vispgrädde2 msk tomatpuré1 tsk potatismjöl1 dl riven lagrad ostSätt ugnen på 250 grader
Sherrydoftande hummersill

Sherrydoftande hummersill

Gör så här. Vispa ihop ketchup med chilisås, hummerfond, ättikssprit och strösocker. Droppa oljan i ketchupen, lite i taget under vispning

Sherrydoftande hummersill

1. Vispa ihop ketchup med chilisås, hummerfond, ättikssprit och strösocker. 2. Droppa oljan i ketchupen, lite i taget under vispning
Nyårsmeny 2017

Nyårsmeny 2017

Till detta en sherrydoftande hummersky och dillslungad amandinepotatis. Årets nyårsafton kommer att firas i Kjörling Kök under relativt lugna former