) Denna gång med stekta aubergine, champinjoner, min favvo babyspenat och halloumiost ovanpå. Var sparsam med saltet, eftersom halloumiosten är rätt salt
Toppa sedan auberginenmed sådant du tycker är gott, eller det du behöver blir av med i kylen. Jag älskar att ha en yta att utgå från, som jag sedan kan toppa med olika saker i ett vackert mönster
Pröva den här varianten, som avnjöts tillsammans med sallad och egenhändigt marinerade oliver. Skölj av aubergineskivorna noga och klappa dem torra i enren handduk
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Magisk chokladkaka med apelsin. Min variant har en mild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiska godiset romerska bågar
denna årstid är inte uppiggande med regnrusk och mörker. Servera gärna grytan med ris. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det i tillvaron lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.