Strö lite sesamfrön på bullarna. Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Bröden är ganska mättande och det räckte gott och väl med en hamburgare för att göra mig riktigt mätt
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
sesamfrön till garnering. Sen kan du i princip fylla med vad du vill, inte bara hamburgare-fyllning. Ett tips är att skära upp långpanne-hamburgaren i bitar och sen slå in den i aluminiumfolie igen innan du går ut på picknick
Klicka här för att se hur vi gör våra hamburgare. Gjorde en ny laddning av LCHF-frallorna, men istället för att göra 8st så gjorde jag 4st stora bröd, dessutom penslade jag med ägg och strödde över sesamfrön innan gräddning
Forma färsen till fyra hamburgare och platta till. Hamburgare 4 port. 1 msk sesamfrön + lite till garnering. Strö på sesamfrön och grädda på 200º i 10 minuter i mitten av ugnen. Eva Magnusson, Börje Karlsson och Lindha Vikström på Ecocaféet Hamburgare 4 port