I en del recept kan man läsa att man bara ska använda en urvattnad saltsill som den är och blanda med till exempel en senapssås, men då blir det en väldigt smaklös sillanrättning
Kycklingbiffar med rotfrukter och senapssås. Jag gjorde min sallad på medelhavsmix, tomat, gurka, paprika, majs, fetaost, russin, solroskärnor, pumpakärnor och sesamfrön
Först rejäla klickar med tsatsiki och senapssås och en hög med varma pitabröd. Med fetaost förstås och annat gott och en vinägrett av något slag som var så otroligt god
Peppra och häll över den resterande senapssåsen. Smula över fetaosten och lägg på resten av persiljan. se4 personer 500 g rödbetor1 msk olja1 tsk grovkornig senap2 msk balsamvinäger1 tsk kumminfrön1 knippe slätbladig persilja1 tsk salt (gärna flingsalt)1 rödlök100 g fetaost1/2 tsk pepparSkölj rödbetorna och koka med skal i vatten tills de är mjuka. 100 g fetaost