Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Tillsätt grädden, senap, salt, peppar och lite örtkrydda. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Pudra över vetemjöl och rör ner crème fraiche, mjölk, grönsaksbuljongtärning och senap. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Vispa samman grädde, senap och majsstärkelse i en skål. Halvtina torsken i kylen. 1 st torsk. 2 msk senap. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
600 g färsk eller djupfryst torskfilé. 5 msk Slotts orginal senap. Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat
Vispa samman grädde, senap och majsstärkelse i en skål. Halvtina torsken i kylen. 1 st torsk. 2 msk senap. 1 st torsk 400 g salt peppar 3 dl matlagningsgrädde 2 msk senap 2 tsk majsstärkelse 2 msk gräslök skivad 1 msk hackad persilja Garnera med
Kanske vill du ha mer senap, majo eller crème fraiche i - det är lite grann en smaksak. Fisk stod det på matsedeln i vårt kök igår och framtaget från frysen var torsk, mer än så fanns det inte planerat så det fick bli en kylskåpsinvertering när det var dags för frun i köket att laga mat