Jag har gjort det igen, en ny smak med marinerade vitlöksklyftor. Jag har smakat av marinaden då den kokat upp, så jag tror att vitlöksklyftorna kommer att bli riktigt kanon-goda
Dessa köttbullar innehåller två olika lökar samt att såsen innehåller tre olika sorters lök. Påbörja tomatsåsen genom att fräsa all lök tills den gulnar
citron, röd lök, färsk dill, kryddad med citronpeppar, salt och hela vitpepparkorn. Tartarsås 21 dl crème fraiche½ dl majonäs3 tsk fransk senap2 msk hackad persilja2 msk hackad dill2 msk bostongurkaRör samman allt och låt det stå ett tag innan serveringen. 3 tsk fransk senap
Senap och ketchupsmak ska vi ha också och överst ost till gratineringen. Med purjolök i botten så blir det en jättegod sås till korven och självklart serveras det hela med potatismos
Finhacka lök och vitlök och skala morötterna. 2 schalottenlökar. 3 vitlöksklyftor. Putsa kycklingen och lägg i plastpåse tillsammans med dijon, salt och peppar och färsk, hackad dragon
Krydda med pressad vitlök & fransk senap. Skala och skiva löken. Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare