Se rostade rotfrukter recept

Rostade rotfrukter med honung

Rostade rotfrukter med honung

Skär potatisen i skivor. Skala och skär rotfrukterna i skivor. 700 g blandade rotfrukter. 1700 g blandade rotfrukter , t ex morot, kålrot, palsternacka, persiljerot 500 g potatis vältvättad 4 msk rapsolja 1 msk timjanblad plockade 1 tsk flingsalt Dressing 2 msk rödvinsvinäger 1 msk färskpressad citronsaft 1 msk flytande honung 3 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Till garnering timjankvistar färskaSätt ugnen på 225. 1Vispa ihop ingredienserna till dressingen under tiden. 1Lägg rotfrukterna och potatisen i en serveringsskål
Rostade rotfrukter - basrecept

Rostade rotfrukter - basrecept

blandade rotfrukter, t ex palsternacka, vintersquash, morötter. Lägg rotfrukter och vitlök i en stor långpanna (eller två mindre), ringla över olja
Rostade rotfrukter med yoghurtkräm

Rostade rotfrukter med yoghurtkräm

Ingredienser Portioner. 4 4 potatisar 4 rödbetor 4 palsternackor 4 morötter 2 rödlökar 1 msk olja 2 msk honung 1 tsk salt 1 krm peppar Yoghurtkräm 2 dl matyoghurt 50 g fetaost 1 dl bladpersilja peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rostade rotfrukter med rödbetor

Rostade rotfrukter med rödbetor

Lägg upp rotfrukterna i fat eller skål samt servera. Skala potatis, rödbetor, morot, kålrot och rotselleri
Rostade rotfrukter med honung

Rostade rotfrukter med honung

Lägg rotfrukterna och potatisen i en serveringsskål. Skär potatisen i skivor. Skala och skär rotfrukterna i skivor
Rostade rotfrukter med stekt lax och ruccolapesto

Rostade rotfrukter med stekt lax och ruccolapesto

Ingredienser Portioner. 4 Rotfrukter 1 kg blandade rotfrukter (t ex potatis, morötter och palsternacka) 2 msk rapsolja Ruccolapesto 65 g ruccola 1 1/2 dl riven parmesanost 1 1/2 dl olivolja 1/2 msk finrivet citronskal 3 msk färskpressad citronjuice 2 krm salt 1 krm svartpeppar Lax 2 tsk strösocker 1 tsk salt 2 krm peppar 4 portionsbitar laxfilé (à 140 g) olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan
Rostade rotfrukter med smetana och saltgurka

Rostade rotfrukter med smetana och saltgurka

Koka dinkel och linserna för sig efter anvisning på paketet. Tvätta betorna och morötterna, dela rotfrukterna i klyftor och stavar och lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper

Rostade rotfrukter

Tvätta och klyfta potatisen. Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Rör i salt och häll det över potatis och rotfrukter och blanda om
Rostade rotfrukter med rödbetor

Rostade rotfrukter med rödbetor

200 gram rotselleri. 300 gram potatis fast sort. 300 gram rödbetor. 3 morötter. 200 gram kålrot. 1 rosmarinkvist eller 0,5 tsk torkad rosmarin