Pressa i vitlöken, salta och peppra och ta ev i lite citronsaft också. Här kommer därför en variant på en favorit, kolja med mandelpotatis, citron, havskräfta och aioli
Blanda med olivolja och citronsaft. Stekt koljafilé med sardellmajonnäs och marinerad zucchinipasta, 2 pers. Ca 300 g koljafilé, 2 portionsbitar. Saften från 1/2 citron. Ca 300 g koljafilé,. Saften från 1/2 citron 1/2 dl olivolja
Finhacka dillen och blanda den med öl och limesaft i en bunke. 600 g vit fiskfilé skuren i bitar (ca 12 bitar) av t ex torsk eller kolja. 2 lime - pressad saft. 600 g vit fiskfilé skuren i bitar (ca 12 bitar) av t ex torsk eller kolja. 2 lime - pressad saft
Salta, peppra och pressa över saften från en lime. 800 g kolja (eller torsk). 800 g kolja. Vit fisk är ju väldigt gott som den är med bara salt och peppar men att lägga den i en smakrik gryta som jag gjorde igår blir också väldigt gott
Blanda crème fraiche, dijonsenap, salt och citronsaften. ca 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja. 1-1 1/2 msk färskpressad saft av ekologisk citron. Relaterade ca 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja. 1-1 1/2 msk färskpressad saft av ekologisk citron