Saffranstorsk
smiblis
smiblis

Saffranstorsk

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Gul Lök
  • 1 Vitlöksklyfta
  • 1 Torskblock
  • 1 pkt saffran
  • 1/2 påse fryst blomkål
  • 1/4 påse fryst bladspenat
  • 2,5 dl creme fraiche
  • Citronpeppar

Beskrivning

    1. Hacka lök och vitlök och stek glansigt i en stor stekpanna.
    2. Hacka fiskblocket i småbitar och stek en stund med löken.
    3. Häll över saffran och blanda väl.
    4. Lägg i blomkål och spenat och låt dem värmas lite.
    5. Häll i creme fraiche och späd ev med mer vätska.
    6. När grytan är varm smakas den av med mycket citronpeppar och serveras sedan med rus eller potatis

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.