Lägg lergrytan och locket i blöt i vatten minst 30 min. Blanda saffran, salt och båda pepparsorterna. Strö blandningen runt hela kycklingen och lite inuti
Därför bjuder jag er ikväll på en riktig personlig favorit - saffranskyckling. Saffransmängden kan man själv reglera efter eget smak och tyckte, men vad ni än gör i livet, så måste ni bara testa denna saffranskycklingen
Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingbenen i marinaden låt stå i kyl minst 2 tim. Rör ihop ingredienserna till såsen och ställ kallt
Hej på er. Än är det lite tidigt att stå och baka saffransbullar men saffran tycker jag är en krydda som går att äta året om, och den passar otroligt bra i matlagning - framför allt när det gäller fisk och kyckling
Saffranskyckling. Man blir ju lite lätt snurrig av alla dessa helger, klämdagar och ledighet. Jag har "bara" varit ledig två dagar, 22-23 december men det känns som jag knappt jobbat alls