Vänd ner apelsinsaft och rivet apelsinskal. Förra året bakade jag lussebullar med mandelmassa och bestämde när sista bullen var uppäten, att de skulle göras om
I år fick det bli en fyllning med smak av apelsin och istället för mandelmassa använde jag mandelmjöl, dottern kan nämligen inte äta mandelmassa (den innehåller bittermandel)
Alla har väl sitt favoritrecept på saffransbullar. Om du väljer att baka flätor eller längder kan det vara gott att fylla med en blandning av smör och riven mandelmassa, ev
LUCIA imorgon och gissa vad jag ska bjuda på för recept, ja varför vara orginell, Lussekatter såklart så ni hinner baka tills imorgon men även ett recept på Saffransbullar om man inte gillar lussekatter
Blanda det mjuka smöret med sockret, den rivna mandelmassan och apelsinskalet. Jag brukar alltid baka lussekatter till jul, men i år tänkte jag testa något nytt och då blev det saffransbullar med en supergod fyllning gjord på smör, socker, mandelmassa och apelsin