4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
vitlök, fisksås, pepparrot, parmesan, ingefära, citron. Det här receptet är ur kapitlet om fisksås, och Förare Winbladh brukar förespråka fisksås som oväntad smakhöjare
Sverige är det enda land som, på detta sätt, serverar bruna bönor med sötsur sås. Att byta ut kött eller fisk mot bönor eller linser kan vara fördel för både hälsa och plånbok
Om du har på granatäpplesirap som garnering, får den en sötsur smak av sirapen, blir väldigt gott. Den god att äta som tillbehör bredvid, kött, fisk eller kyckling
5) Sötsur citron- och honungskyckling. 6) Kokt fisk med äggsås. Ibland så blir det inte som har planerat, man äter något som kostar alldeles för mycket i points
Friterad kyckling med sötsur har nästan alla ätit. Detta är en frityrsmet till kyckling, fisk, räkor, bläckfiskringar, grönsaker som tex lökringar, paprikabitar, zucchini m