Fantastiskt bröd som är en variant av morotsbrödet, det har lågt GI, hård skorpa och saftigt. 2 dl bovetemjöl2 dl kikärtsmjöl5 små finrivna sötpotatisar2 msk fiberhusk1 dl linfrön1 dl pumpafrön1 dl solrosfrön4 dl växtbaserad mjölk1 dl pofiberBlanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min
Idag har jag möjligen konstruerat den optimala vego-burgaren. Well, optimal i smaker, sen att den är i princip omöjlig att äta med händerna, gör att den kanske inte uppfyller hamburgarens alla krav
Har gjort två olika proteinmuffins att ha med mig på flyget till LA på onsdag och så testade jag ett nytt recept som jag finurlat på ett tag, nämligen detta sötpotatisbröd som blev otroligt gott
På bordet stod redan kantarellpaj, ugnsbakad lök, kronärtskocksröra, sötpotatisbröd (jättebagel. I går fick vi äntligen till en Matbloggsträff i Göteborg
Fantastiska brieburgare i sötpotatisbröd med en fräsch sallad. MAT I MARS. Eftersom en ny månad just tagit fart så blir denna torsdags tbt en tillbakablick till det asbolut godaste som mars månad bjöd på
En hemgjord hambugarvariant på jordnötsbiffar (som min kusin gav mig inspiration till), sötpotatisbröd, krispiga grönsaker, söt frukt och en fantstisk sås på basilika, avokado och mango