Häll över vatten så det jämt täcker kotletterna och tillsätt2 msk söt stark senap4 msk sweetchilisås1 msk honungoch koka möra i en timma drygt. Reducera ner såsen lite och tillsätt 1 dl grädde och lite soja för färgens skull. 2 msk söt stark senap. 4 msk sweetchilisås
Täck köttet i BBQ-sås, jag föredrar Sweet Baby Ray’s. Om du får sås över är det ingen fara. Chili. Tillsätt också mer BBQ-sås om du så vill, det blir bara godare
Det funkar i tex mex köket (pulled pork), det funkar i det asiatiska köket ( med chili och ingefära), det funkar i det japanska köket (med soja och risvinäger) och det funkar i det nordiska köket ( senap, grädde, löööök) och det funkar i det franska köket (svarta vinbär ala porc au cassis eller fast konjaks-pepparsås), det tyska köket (snitzel) osv
Tillsätt peppar, sweetchilisås och ingefära. Vispa i raps- och olivoljan i en tunn stråle lite i taget så såsen tjock- nar (droppvis med olja i början tills det börjar tjockna)
Sweetchilisås. Sweetchilisås. Rör ner de rivna morötterna ihop med halva påsen av Ranch kryddan, 1 dl sweetchilisås & lite salt & peppar & sist 2 äggen rör om all blandning väl, forma sedan till biffar i önskad strl & stek i olja. tag nu fram en skål & lägga den färdigkokta quinoan i, & blanda med 1 burk krossad tomat, all creme frachen(2DL), halva påsen som finns kvar av ranchkryddan, en halv dl sweetchilisås & 2 msk senap, 1 dl+salt & peppar, rör om
Salladen blandade jag med en skvätt balsamvinäger, olivolja och senap. Såsen gjorde jag på 1 dl turkisk yoghurt, ca 1 msk flytande honung, 2 msk sweetchilisås, rivet skal från en lime och saft från en halva. 2 msk sweetchilisås