Inte bara ska ni få tips på goda såser och en glaze, ni ska även få ett kanontips på hur ert kött kan få smak av grillat utan att det ens varit i närheten av en grill
Stek kortare eller längre tid för ett mindre eller mer genomstekt kött. Koka ihop en reduktion av finhackad lök, peppar, dragon, vinäger och vatten och reducera tills hälften av vätskan återstår
Klassisk BBQ-sås. Ta fram köttet en timme innan det ska tillagas. Fläskytterfilé med dragon. Men grillat blev det och några olika röror till, en del gamla och en del nya
Fast jag tänkte flytta fokus från den fina biffen till såsen som serverades till. Hittade en variant i Hawksmoor at home som sades passa särskilt väl till hängmörat kött, jag var tvungen att testa
Klicka på bearnaisesåsen och servera. Köttet ska helst vara lite rött i mitten. Finhacka schalottenlöken och lägg den i en kastrull tillsammans med dragon, vitpeppar, vinäger och vatten
Fler recept på bearnaisesås hittar du här. potatis, kött och gul lök. 1 tsk dragon. 1 tsk dragon. Av resterna från midsommarens grillade oxfilé gjordes pytt i panna på klassiskt vis
en god sås till kött, fisk eller kyckling…. Vad sägs om smaksättning med apelsin och sichuanpeppar till kalkonmackan eller blanda i whiskey och lingon till köttpatén eller kanske en havtornsmajonäs till den rökta fisken
Sockerbakad regnbågsfilé från Tjärö med sås på färsk dragon samt pommes duchesse. Filé mignong Black and White som jag fick lära mig består ut av en bit oxfilé med tryffelsås och kalvfilé med sparris och bearnaisesås