Sprinkla rosmarin och lite socker över - låt gå i ugn ungefär en timme. rosmarin. ca 2 kg ryggbiff. ca 2 kg ryggbiff 4 msk smör Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak 5 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor, krossade 6 msk smör 1 dl strösocker 75 cl rött vin 1 dl kalvfond 3 dl vatten Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Maizena, eventuellt 8-10 haricot verts/pers bacon 10 tomater Salt, efter smak Peppar, efter smak olivolja rosmarin socker, efter smak ca 8 bakpotatisar, eller flera små olja till fritering Salt, efter smak
Ta fram köttet, lägg det på en tallrik, häll på olivolja, flingsalt, svartpeppar, timjan och rosmarin så att det täcks runt om och låt stå i minst 1 timme. 600 g Ryggbiff. 1 msk Rosmarin - torkad
rosmarin. Låt ryggbiffen marinera i pepparmarinaden. Grilla ryggbiffen. ryggbiff. Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienserna, smaka av med salt och vitpeppar
rosmarin. Låt ryggbiffen marinera i pepparmarinaden. Grilla ryggbiffen. ryggbiff. Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienserna, smaka av med salt och vitpeppar