Ryggbiff olivolja recept

Helstekt ryggbiff med portvinssås

Helstekt ryggbiff med portvinssås

Gnid in köttet i lite olivolja och rulla det i kryddorna. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Ryggbiff med ädelostsås och ugnsrostad potatis grejar fredagsbiffen!

Ryggbiff med ädelostsås och ugnsrostad potatis grejar fredagsbiffen!

Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt. Köpte lite småpotatis som jag kokade i ca 10 min  i salt vatten och sedan på med olivolja, någon liten vitlökskklyfta och flingsalt rostelirost i ugnen ca 15 min tills det fått en fin färg
Ryggbiff med sambal oelek

Ryggbiff med sambal oelek

Strimla ryggbiff och strö på salt och peppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 52 4 ryggbiff, ca 600 g. 1 tsk olivolja
Ryggbiff med pommes och rödvinssås

Ryggbiff med pommes och rödvinssås

Salta, peppra och pensla lite olivolja över. olivolja. ca 2 kg ryggbiff. ca 2 kg ryggbiff 4 msk smör Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak 5 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor, krossade 6 msk smör 1 dl strösocker 75 cl rött vin 1 dl kalvfond 3 dl vatten Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Maizena, eventuellt 8-10 haricot verts/pers bacon 10 tomater Salt, efter smak Peppar, efter smak olivolja rosmarin socker, efter smak ca 8 bakpotatisar, eller flera små olja till fritering Salt, efter smak
Ryggbiff med vitlökssås och ugnsstekt potatis

Ryggbiff med vitlökssås och ugnsstekt potatis

4-6 st potatisar 2-4 st morötter ca 1-2 msk olivolja ca 0. 2 skivor ryggbiff salt grovmalen svartpeppar smör att steka i. ca 1-2 msk olivolja ca 0. 2 skivor ryggbiff salt grovmalen svartpeppar
Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ryggbiff med gratinerat parmesanmos, tryffelbearnaise och citronfräst brysselkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) ryggbiff , à 200 g 0 st salt 0 st smör , att steka i 0 st svartpeppar 0 st olivolja , att steka i Brysselkål 1 st vitlöksklyfta(or) 500 gram brysselkål 0 st olivolja , att steka i 1 st flingsalt 1 st citron(er) , skalet och en skvätt saft 0 st svartpeppar Parmesanmos 1,5 kg mjölig potatis 2 dl mjölk 0 salt 25 gram smör 3 st äggula(or) 100 gram parmesanost , riven, (ca 2 dl) 0 vitpeppar , malen Tryffelbearnaise 100 gram smör 1 st Schalottenlök(ar) 1 tsk torkad dragon 1,5 krm salt 2 msk vatten 2 msk vitvinsvinäger 2 st äggula(or) 1 tsk tryffelolja Köp receptet
Ryggbiff och potatismos med västerbottenost

Ryggbiff och potatismos med västerbottenost

Ringla över olivoljan och se till att kryddor och olivolja är jämnt fördelat. Låt inte morot och sparris ligga i den varma kastrullen för länge utan servera genast Ryggbiff
Ryggbiff med rödlökschutney

Ryggbiff med rödlökschutney

Skala och skär 400 g potatis i klyftor, blanda med 1/2 msk olivolja i en ugnssäker form och strö över flingsalt. 2 st ryggbiff