Servera risetmed curryn på och njut. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt sedan morötter, potatis och lök i stekpannan och stek tillsammans med köttet i ca 3–4 minuter. 500 g japanskt ris. 500 g ryggbiff. 500 g japanskt ris 2-3 potatisar 2 morötter, stora 500 g ryggbiff 1 stor lök 4 bitar japansk currypasta vatten
Servera rätten med kokt jasminris eller risnudlar. Wokpanna eller annan panna med hög kant. (Storleksanvisningarna är för att uppnå samma krispighet, när du wokar grönsakerna
utskuren ryggbiff eller lövbiff. Smaka av grytan med salt och peppar. Späd med buljongen och rör om så att allt blandas, häll över allt i grytan med köttet och låt sjuda sakta under lock ca 30-40 minuter eller tills köttet börjar bli mört. 6-8 medelstora potatisar av mjölig sort
Sött, saftig kött med mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från. ) Bulgogi kommer ju som många vet från Korea, en rätt med ca tusen år (
Det är alltså helstekt gris, tillagad med en hel del olika kryddor och örter t. Det tjusigaste Starbucks vi besökt hitintills, så vackert med dammen och alla underbara blommor runt om