Pressa över saften från lime. 1500 g ryggbiff. 11 lime. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
Blanda vitlök med limesaft och olivolja, tillsätt chilin och smaka av med salt och peppar. Denna kryddning gjorde verkligen susen på ryggbiffen, som ju ibland kan vara smått trist
Skala vitlöksklyftan lägg ner den tillsammans med sockret och pressa ner limesaft. Om du inte har grillen igång går det såklart att steka ryggbiffen i het panna
Pressa limen och häll i saften. Grillad ryggbiff som marinerats i citrongräs, vitlök och fisksås. Servera med den vietnamesiska salladen, Nuoch-Cham sås, extra chili och lime om du vill och en iskall öl (eller två)
Öppna påsen och pressa i juice från en lime. 1 st lime. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
Åh, ryggbiff är så jäkla gott. Såra upp med lite pressad lime. nuIngredienser600 g vit fisk (typ torsk)2 dl vetemjöl3 st ägg2 dl panco (eller ströbröd)Tortillabröd100 g fetaostKoriander (om du gillar det)2 st mogna mango2 st limeInstruktionerPanera fisken och stek. Och här en snabbare variant för den som inte orkar vänta några timmar på att det ska bli klartPICKLAD RÖDLÖK (SNABB VERSIONEN)2 rödlökar2 limefrukter, saften av dem. 2 st lime. 2 limefrukter, saften av dem
En bit ryggbiff som får tillagas på låg temperatur och som serveras med en pumpasallad med torkade bär, krutonger på grovt bröd samt en creme på samma fantastiskt välsmakande pumpa