Jag fick panikrädda med buljong, honung och grädde. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Flytande honung. Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns. Jag blandade så jag hade totalt ungefär 1 dl vätska av Rapsoljan, madeira, honung, salt och peppar
Smaka av med salt, peppar och ev lite honung. Ryggbiff. honung. 800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad. Ryggbiff800 g ryggbiff, saltad och rumstempererad olja smör, att steka i 1 klyfta vitlök 1 kvist timjan salt och svartpeppar. Portersås3 schalottenlökar 66 cl porter 10 cl portvin 40 cl kalvfond lagerblad, färska honung salt och peppar
Honung. Smaka av med flingsalt & honung. Helstekt ryggbiff med bakad rotselleri, brysselkål och portvinssås 8 propoints. 800 gram ryggbiff i bit. 800 gram ryggbiff i bit