1 msk balsamvinäger. 4 skiva ryggbiff. Skala och hacka löken. Tärna fläsket och klyfta champinjonerna. Fräs fläsktärningarna i sitt eget fett i en gryta, tills de blir lätt knapriga
Låt inte morot och sparris ligga i den varma kastrullen för länge utan servera genast Ryggbiff. Ta fram ryggbiffen ur kylen och låt stå rumstempererat i ca 1 timme. 3 msk balsamvinäger. Balsamicosås1,5 msk socker 3 msk balsamvinäger 4 dl rött vin 0,25 st köttbuljongstärning 1 msk maizena 2 msk kallt vatten 2 msk kallt smör. Ryggbiff4 st biffar á 200 g 2 krm salt 2 krm nymalen svartpeppar 2 msk färsk hackad timjan 1 msk olivolja
400 gram Flankstek , ryggbiff eller njurtapp (onglet), alternativt lammkarré. 75 dl balsamvinäger. 1. Blanda ingredienserna till dressingen i ett kärl som går att hälla ur och låt dra så att smakerna samsas
Ryggbiff med potatisgratäng, en gudomlig rödvinssås och rödvinskokta grönsaker. Häll på balsamvinägern, rör om och låt koka tills vätskan börjar få en sirapsliknande konsistens
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. Vi bjöd på rostade rotfrukter, ryggbiff, getostkräm och denna fantastiska rödvinssås
Häll på rödvin, madeira, balsamvinäger och kalvfond. 4 bitar ryggbiff (gärna Black Angus)Potatis700 g sparrispotatis80 g parmigiano reggianno20 g bladpersilja6 st mjuka tortillabröd2 msk olivolja1 dl mjölksvartpepparMadeirasås3 schalottenlökar150 g rotselleri2 morötterett knippe persiljestjälkar6 dl rödvin3 dl madeira (halvsöt)2 msk balsamvinäger½ dl kalvfond, koncentreradmaizena redningsalt, svartpeppar1 msk smörPotatisSkala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. 4 bitar ryggbiff