Ryggbiff balsamvinäger recept

Burgundisk ryggbiff

Burgundisk ryggbiff

1 msk balsamvinäger. 4 skiva ryggbiff. Skala och hacka löken. Tärna fläsket och klyfta champinjonerna. Fräs fläsktärningarna i sitt eget fett i en gryta, tills de blir lätt knapriga
Ryggbiff och potatismos med västerbottenost

Ryggbiff och potatismos med västerbottenost

Låt inte morot och sparris ligga i den varma kastrullen för länge utan servera genast Ryggbiff. Ta fram ryggbiffen ur kylen och låt stå rumstempererat i ca 1 timme. 3 msk balsamvinäger. Balsamicosås1,5 msk socker 3 msk balsamvinäger 4 dl rött vin 0,25 st köttbuljongstärning 1 msk maizena 2 msk kallt vatten 2 msk kallt smör. Ryggbiff4 st biffar á 200 g 2 krm salt 2 krm nymalen svartpeppar 2 msk färsk hackad timjan 1 msk olivolja
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rötter, betor och vitlökssvamp

Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rötter, betor och vitlökssvamp

6 1 1/2 kg ryggbiff eller oxfilé 2 tsk salt 1 tsk peppar 2 msk smör Rödvinssås 1 liten purjolök 1 rödlök 2 morötter 1 palsternacka 3 msk smör 4 msk rårörsocker 6 dl rödvin 4 msk japansk soja 2 msk konc kalvfond salt och peppar ev 2 msk majsstärkelse (Maizena) Rostade rötter och betor 800 g små rödbetor 800 g små gulbetor 3 persiljerötter eller palsternackor 5 vitlöksklyftor 5 timjankvistar 4 msk olivolja 2 tsk flingsalt 2 krm peppar Vitlöksfrästa champinjoner 1 vitlöksklyfta 250 g små skogschampinjoner 1 msk smör 1 msk rårörsocker 1 msk balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Ryggbiff med jordärtskockspuré

Ryggbiff med jordärtskockspuré

Tillsätt vin, balsamvinäger, socker och kalvfond. Hel bit av ryggbiff på låg temperatur i ugnen ger ett saftigt rosa kött
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rötter, betor och vitlökssvamp

Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rötter, betor och vitlökssvamp

6 1 1/2 kg ryggbiff eller oxfilé 2 tsk salt 1 tsk peppar 2 msk smör Rödvinssås 1 liten purjolök 1 rödlök 2 morötter 1 palsternacka 3 msk smör 4 msk rårörsocker 6 dl rödvin 4 msk japansk soja 2 msk konc kalvfond salt och peppar ev 2 msk majsstärkelse (Maizena) Rostade rötter och betor 800 g små rödbetor 800 g små gulbetor 3 persiljerötter eller palsternackor 5 vitlöksklyftor 5 timjankvistar 4 msk olivolja 2 tsk flingsalt 2 krm peppar Vitlöksfrästa champinjoner 1 vitlöksklyfta 250 g små skogschampinjoner 1 msk smör 1 msk rårörsocker 1 msk balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Grillad marinerad ryggbiff med rödvinssås

Grillad marinerad ryggbiff med rödvinssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 20 ml sojasås 4 st vitlöksklyftor , pressade 60 ml olivolja 1 odefinierad grön sparris 55 gram brunt socker 1 tsk svartpeppar 0 tabasco , ett par droppar/stänk 800 gram ryggbiff , i fyra skivor Rödvinssås 1 msk balsamvinäger 2 dl rött vin 1 tsk timjan 1 st lagerblad 3 kvist(ar) persilja 0,5 msk mörkt muscovadoråsocker 1 msk tomatpuré 2 skiva(or) bacon 1 st morot , hackad 0,5 st röd lök(ar) , grovt hackad 10 st champinjoner , i skivor 2 dl oxbuljong 1 tsk maizena Köp receptet

Halstrad biff med granat- äpple & balsamvinäger

400 gram Flankstek , ryggbiff eller njurtapp (onglet), alternativt lammkarré. 75 dl balsamvinäger. 1. Blanda ingredienserna till dressingen i ett kärl som går att hälla ur och låt dra så att smakerna samsas
3-rätters förlovningsmiddag!

3-rätters förlovningsmiddag!

Ryggbiff med potatisgratäng, en gudomlig rödvinssås och rödvinskokta grönsaker. Häll på balsamvinägern, rör om och låt koka tills vätskan börjar få en sirapsliknande konsistens
Världens bästa rödvinssås

Världens bästa rödvinssås

En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. Vi bjöd på rostade rotfrukter, ryggbiff, getostkräm och denna fantastiska rödvinssås

Beef Sandwich by Jamie Oliver

½ msk balsamvinäger. Hacka under tiden ihop paprika, persilja, balsamvinäger, lite olivolja och svartpeppar direkt på skärbrädan
Black Angusbiff med parmesanpotatis och madeirasås

Black Angusbiff med parmesanpotatis och madeirasås

Häll på  rödvin, madeira, balsamvinäger och kalvfond. 4 bitar ryggbiff (gärna Black Angus)Potatis700 g sparrispotatis80 g parmigiano reggianno20 g bladpersilja6 st mjuka tortillabröd2 msk olivolja1 dl mjölksvartpepparMadeirasås3 schalottenlökar150 g rotselleri2 morötterett knippe persiljestjälkar6 dl rödvin3 dl madeira (halvsöt)2 msk balsamvinäger½ dl kalvfond, koncentreradmaizena redningsalt, svartpeppar1 msk smörPotatisSkala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. 4 bitar ryggbiff