Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Tillagning. 1. Dressingen. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Fredagsmyset med baguette, rostbiff och potatissallad. 1/2 vitkålshuvud, hyvlad eller fint strimlad1 stor gul lök, hackad1 vitlök solo, hackad1 stor morot, skuren i skivor1 grönsaksbuljong1 msk honung eller sirap1,5 cm färsk ingefära, finhackad3 msk ljus soja1 msk tomatpureett par nypor svartpeppar5 dl vatten300 gram quornfärs (eller kött- eller soja-)+ olja till stekningFräs lök, vitlök, färs, ingefära i olja i några minuter i en stekpanna
Blanda ingefära, vitlök, chili, soja, socker, limeskal och saft i en skål. Blanda nudlarna med grönsaker, melon och rostbiff i en skål eller på ett fat
Blanda sedan en marinad av risvin, salt, vitpeppar, chili, vitlök, olja, soja, socker och ingefära. 400-500 g rostbiff eller annan typ av biff skuren i 1 cm tjocka skivor. 1 msk riven ingefära. 400-500 g rostbiff eller annan typ av biff skuren i. 1 msk riven ingefära
Har man bråttom kan man köpa färdigskivad rostbiff som man piffar upp med lite marinad. 1 msk finhackad ingefära. 1 msk finhackad ingefära. 1 msk finhackad ingefära. 1 msk finhackad ingefära
400-500 g rostbiff skuren i 1 cm tjocka skivor. 1 msk färsk riven ingefära. Vitlökssås. Rör ihop risvinäger, socker, soja, risvin, sweetchili och sesamolja i en skål