Toppa med rostadvitlöksaioli, picklad cheddarcoleslaw och friteradlök. Jag får väl erkänna att jag brukar vara nöjd över att toppa korven med ketchup, senap och rostadlök
Rostad = friterad i detta fall. Hetta upp en liten kastrull med olja, börja med att lägga i en lökbit, när det börjar bubbla och knäppa lägg ner en handfull (vi friterade i två omgångar) - när löken är gyllene, fiska upp med hålslev och låt rinna av på hushållspapper
Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friteradelöken, riven pepparrot och färsk persilja. Vill man, kan man ju fuska med färdig rostadlök, men jag vill understryka att det var väl värt att fritera löken själv
Servera löken till specialare eller alltid som ett mycket godare alternativ till köpt rostadlök. En specialare i min tappning är grillad korv (inte vanlig grillkorv då, vilket barnen ville ha, utan som här en salsiccia med timjan och citron och en annan också alspånrökt korv med fänkål och äpple) i tunnbröd med potatis- och palsternacksmos, johnnys senap, ketchup och friteradlök