Ni har nu rosaägg som håller i månader i sin lag. Skala äggen och lägg i en glasburk med lock. Koka äggen 8-9 minuter och kyl av dem. Ställ i kylen ca 14 dagar, peta gärna runt äggen om de vill flyta upp de första dagarna. 8 ägg
Jag tänkte lägga upp bilder och recept i omgångar eftersom det blir rätt mycket annars. Hemma hos oss hade vi barnkalas i helgen, så det bjöds på dessertbord =)Temat var rosa och det passar ju extra bra denna månad
Vispa ägg, strösocker och vaniljstång/socker vitt och riktigt fluffigt. Smält smöret och låt svalna lite, häll därefter i mjölken och blanda det med äggsmeten, tillsätt rivet skal av en citron
Vispa ägg och socker + muscovadosocker vitt och poröst. Rosa cake pops. Smält under tiden den rosa chokladen i vattenbad, glöm inte att röra, och tag den sedan från värmen för att svalna något
Mät upp kokosflingorna och lägg dem i en skål. Rör ihop ägg och socker i en skål och lägg sedan ner kokosflingor, limeskal och smör och rör ihop till en smet
Börja med att vispa ihop ägg och strösocker så att det blir en jämn konsistens. 3 st ägg. Vispa sedan ner resterande ingredienser, bara några droppar karamellfärg så att den får en fin färg