Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihopkokosflingor, smör, socker, ägg och apelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Forma till toppar och grädda mitti ugnen 10–15 min. 4 Smält chokladenimikro eller över vattenbad. 6 dl kokosflingor (200 g). 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
Du smälter chokladeni ett vattenbad på spisen. Får jag lov att bjuda på ett recept som är gott att njuta varje dag men kanske speciellt gott till kaffe till advent
Tycker det är så himla kul att baka småkakor och dessa klassiskakokostopparna valde jag att smaksätta med liteapelsin och garnera med mörk choklad för att få fram lite mer smak
Cakepops, en boll av sockerkaka blandad med smält choklad, doppad i ett tunt lager choklad och serverad på pinne, måste vara den ultimata kakan att servera till kaffet vidmingel
Smält chokladeni ett vattenbad. Ricekrispieskaka - Mumsfilibabba. Doppa bitarnai den smälta chokladen. De här sega och goda ricekrispieskakorna skulle man lika gärna kunna kalla för godis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.