Tillsätt rosépeppar, hönsbuljong, soya och vätskan. Jag köpte hem ädelost med tanke på DENNA rätten men jag kände för att prova något nytt och slängde ihop denna goda kycklingrätt som jag serverade tillsammans med ris & en god sallad
150 g ädelost. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till
ev lite krossad rosépeppar. Salta, peppra och lägg en bit ädelost på varje filé. Strö eventuellt lite krossad rosépeppar över kycklingen inför serveringen
1 tsk krossad rosépeppar. Gör så här. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna. Tillsätt grädde, fond, kryddor, portvin (eller saft) och soja
Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till. 50 g ädelost. 1 tsk krossad rosépeppar. Skär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Kycklinggryta med ädelost. 1 tsk krossad rosépeppar. 1 tsk krossad rosépeppar. Tidigt på lördag drar vi till fjällen, det blir fest hela kvällen och så vidare och så vidare
ev rosépeppar, chiliflakes. Gott är även rosépeppar & chiliflakes. I såsen kan man även byta ut färskosten och bara ta ädelost (150 gr) eller tvärtom, blir dock lite mildare smak med färskost (kanske mer passande om barn ska äta). 50 gr ädelost. 50 gr ädelost
½ msk krossad rosépeppar. Men nu rekommenderades det i receptet picklade grönsaker till, men jag provade istället att göra syltade kantareller som fick sällskap av parmesan- och fröpanerad squash och en ädelostcreme