romsås. Romsås. romsås. 1/4 förpackning amerikansk sikrom. 1/4 förpackning amerikansk sikrom. Kvällens middag blev lite mer snabblagad än gårdagens kåldolmar
lite finrivet citronskal från 1/4-dels citronSalt & pepparSås till rökt kaviar & dillgravad strömming0,75dl Majonnäs2,5dl Turkisk yoghurt5msk rökt kaviar med dill½dl Löjrom, sikrom eller stenbitsrom4msk Dill, finskuren2msk Gräslök, finskuren1msk CitronsaftSalt & vitpepparSåhär kan man göra. Till romsåsen så blandar du inte i den rommen du väljer dag 1, tillsätt alltid den precis innan serveringen och rör då inte så mycket i såsen
50 g löjrom, sikrom eller röd stenbitsrom. 1. Såsen. Smält fettet till hollandaisen och låt det svalna. Blanda äggulor och vatten i en skål som ställs över en kastrull med sjudande vatten
Låt romsåsen stå svalt under tiden pajen gräddas i ugnen. 100 g löj- eller sikrom. Börja med pajdegen. Mät upp mjölet i en bunke och tillsätt smöret i tunna skivor om det kommer direkt från kylen
Romsås. 100 g sikrom. Börja med skaldjuren. Skala räkorna. Låt kräftstjärtar och musslor rinna av väl. Lägg laxskivorna som rosor på ett uppläggningsfat