Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
Avnjuts med en fin bit lax eller liknande. Blanda Creme Fraiche, Majonäs och Rom i en skål. ) 1 majonäs. Tillsätt Citronsaft och kryddor + eventuell hackad Rödlök och smaka av
Eftersom jag försökte få pappa att inte servera några köttbullar och prinskorvar till barnen så hade jag köpt en bit varmrökt lax och gjort en romsås till den, för lax äter alla barnen
Jag gjorde Ostpanerad rödspätta medromsås och vinägersallad. Romsås/dressing. Grillbloggen i all ära men den får ligga på is ikväll för idag har jag lagat gammal hederlig husman och igår gjorde vi en stulen husman i form av den Italienska klassikern lassagne, fast såklart med lchf touch
Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Jag använde en färdig romsåsmed tångkaviar och dill från Sjöboden. Det här är en jätte enkel och raffinerad cocktail av matjesill, rödlök, finhackat ägg och romsås
Denna gången rörde vi samman även en kall räksås som vi serverade till, förutom romsåsen som vi brukar köra med, och den blev också väldigt lyckad att ha till
Pappa hade köpt varmrökt lax och till dessa två åt vi romsås. På bordet fanns även de obligatoriska ägghalvorna medmajonäs och räkor, som inte får missas under några omständigheter