Skala, kärna ur och dela äpplena. 2 fasta äpple. Skär dem i små tärningar och lägg dem i en skål. Häll kaffe syrup/likör över och ställ svalt i ca 1 timmer
Vänd i rivetäpple, mjölsorter och sirap. Man gör egen juice i sin råcentrifug och river äpple på rivjärnet och har i degen smaken går inte att beskriva den måste upplevas
Arbeta sen in resten av mjölet lite i taget och kör sen maskinen i minst 5-7 minuter, under tiden skalar du och river äpplena grovt, tillsätt sedan de rivna äpplena och en del av "fröblandningen" i degen och kör 5 minuter till. 2-3 skalade och rivna äpplen
3 dl äpple. Mät upp de torra ingredienserna och vispa samman med hälften av mjölken. Tillsätt resten av mjölken i den klimpfria smeten och rör i de uppvispade äggen och fettet
Sätt rivna äpplen och kanel ovanpå och häll till sist över fyllningen. Rivna äpplen. Blanda ihop ingredienserna till pajen, går snabbast och enklast i en matberedare
Jag kryddar alltid min gröt med kanel och idag toppade jag gröten med rivetäpple. Mina favoriter med att toppa gröten med är nog rivetäpple eller äppelmos, mums
Kanel, rivetäpple, granatäppelkärnor och pistagenötter till toppingen. Fördela i skålar och toppa med kanel, rivetäpple, granatäppelkärnor och pistagenötter