Den här rätten såg jag i ett av matprogrammet River Café Cookbooks avsnitt. mat , recept , River Café Cookbook , rossisallad , radicchio , pancetta , potatis , Potatis Treviso , potatisrätter
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café Â där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café Â där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
De har också get ut kokböcker i pocketformat, RiverCafe Pocket Books i flera teman. River Café Cookbook, Â The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café Â där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café Â där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café Â där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café  där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen
När jag såg matprogrammen River Café Cookbook i somras blev jag så sugen på polenta. Smörig gyllene polenta med parmesan serverad med rödvinsreduktion på en bädd av vitlöksfräst romansallad toppad med smörfräst blandsvamp