Polenta med rödvinsreduktion, blandsvamp & fräst romansallad
matorama
matorama
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 3,5 dl kalvbuljong
  • 7 dl vatten
  • 2,5 msk kalvfond
  • 1 dl polentagryn
  • 25 g smör
  • 0,5 dl parmesan
  • 25 g smör
  • 4 msk gul lök
  • 2 msk rotselleri
  • 2 msk morot
  • 2 dl vatten
  • 1 dl rött vin
  • 1 msk kalvfond
  • 1-1,5 tsk råsocker
  • 1,5 dl vatten
  • 0,5 dl svampspad
  • 0,5 dl portvin
  • 1 msk smör
  • 2 dl blandsvamp
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 klick smör
  • lite olivolja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 10 blad romansallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.