"Risotto" på risoni
linaeisele
linaeisele

"Risotto" på risoni

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Risoni
  • Kycklingbuljong
  • Cream cheese naturell
  • Riven färsk parmesanost
  • Champinjoner
  • Parmaskinka (till "strössel")

Beskrivning

    1. Koka risoni i kycklingbuljong och häll av vattnet.
    2. Stek champinjonerna i smör
    3. Rör ned cream cheese och riven parmesanost i risonin (medan den fortfarande är varm)
    4. Vänd ned de stekta champinjonerna
    5. Servera med parmaströssel och riven parmesanost

    Parmaströssel:
    Lägg ut skivor av parmaskinka på en plåt med bakplåtspapper. Torka skinkan i ugnen på 225°C i 5-10 min beroende på hur tjocka skivorna är. Låt skinkskivorna svalna på plåten. Bryt sedan isär skivorna till ett "strössel" och lägg i en skål.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.