havremjölk eller rismjölk. Förra helgen, när jag var i Umeå och höll kurs för celiakiföreningen, så provade vi på att baka naturligt glutenfritt tunnbröd utan mjölmix
Jag är den enda som äter glutenfritt i familjen så vid sånna här tillfällen köper vi en påse vanliga korvbröd till dom och idag kastade jag ihop de här tunnbröden åt mig
Tillsätt eventuellt mer rismjöl. I Indien bakas det chapati på öppen eld, i Surinam roti, i Mexico äter man tortillas gjorda på majsmjöl, i mellanöstern bakar man fantastiska pitabröd att fylla och i Sverige äter vi gärna och mycket tunnbröd
Jag använde mig av rismjölk. Två år i rad har vi nu bakat riktigt tunnbröd till jul. Dels då jag hade det hemma, dels då det passar bra till rismjölet som ingår
- Nypontunnbröd (klick). - Tunnbröd (klick). 1 dl rismjöl. Glutenfritt och veganskt bröd med quinoa. Så himmelens saftigt och smarrigt att jag blev förvånad själv, verkligen hur gott som helst
Ett mjukt tunnbröd med mild potatissmak, som har gräddats i en genuin stenugn. Mycket gott med smör på varmt bröd eller också kan du fylla tunnbrödet som en tortilla
Förrätten bestod av en sallad med tomat, paprika och fetaost, brieost inlindad i kallrökt lax och små hembakade tunnbröd med chevre, fikonmarmelad och parmaskinka