Risgrynspudding kardemumma recept

Eriks Risgrynspudding

Rör ihop gröt, vispgrädde, ägg, socker, salt och kardemumma till en jämn smet. Låt risgrynspuddingen svalna något och servera med jordgubbssylt och vispad grädde
Risgrynspudding med russin och kardemumma

Risgrynspudding med russin och kardemumma

Risgrynspudding. RISGRYNSPUDDING MED RUSSIN OCH KARDEMUMMA1½ dl rundkornigt ris3 dl vatten7½ dl sojamjölk1 msk vaniljsocker½ msk citronarom1 tsk stötta kardemummakärnor1 dl russin400 g smulad hård tofuKoka upp ris och vatten och låt sjuda under lock i 10 min. 1 tsk stötta kardemummakärnor

Risgrynspudding

Tillsätt ägget, kardemumman och kanelen och blanda väl. När jag ändå hade ugnen igång idag fick jag ett infall att göra risgrynspudding