Risgrynspudding är något jag har ätit mycket i min barndom. Min farmor var en hejare på att göra det. Hon kokade först gröten och sedan gjorde hon pudding av den
Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
God fortsättning. Hoppas ni alla hade en underbar julafton igår. Min var magisk, med julfrukost hemma hos mig och sedan resten av dagen hemma hos min mosters familj
t Eriks har börjat göra en serie öl där Mathias Dahlgren och Jessica Heidrich samarbetar och tar fram öl med svensk kryddning och som ska fungera till svensk mat
Gammaldags risgrynspuddingIngredienser. Servera risgrynspuddingen med hallonsylt. 1 sats risgrynsgröt (recept längst ner)3 äggrivet skal av en citron Riv citronen och vispa upp äggen
Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-07-23 21. 39. 60min. (0). Koka upp vattnet och häll i riset. Rör om. Sänk värmen. Tillsätt mjölken i omgångar och rör om
Risgrynspudding. RISGRYNSPUDDING MED RUSSIN OCH KARDEMUMMA1½ dl rundkornigt ris3 dl vatten7½ dl sojamjölk1 msk vaniljsocker½ msk citronarom1 tsk stötta kardemummakärnor1 dl russin400 g smulad hård tofuKoka upp ris och vatten och låt sjuda under lock i 10 min
Erik (sonen) har fyllt år i veckan och det firande vi förstås med fika och sedan middag på kvällen. Mormor hade med sig Makalösa (jättegoda) och jag bjöd på kokoskakor och sedan hade Peter köpte en tårta dagen innan till eftermiddagsfikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.