Hetta upp en stekpanna med smör och bryn renskaven. Koka upp grädden med mjölken och kalvfonden och låt småputtra tills såsen tjocknar, smaka av med salt och vitpeppar
Smaka av såsen, de behövs inget extra salt eftersom både fonden och sojan är ganska salt. Renskav äter vi ofta här hemma, men med kantarellerna blev det verkligen det där lilla extra
Tillsätt mer vatten och redning ifall ni vill ha mer sås. 240 g renskav (1 pkt). Rensa champinjonerna, skär i mindre bitar ifall de är stora och stek i smöret på hög värme tills de fått stekyta
Fyll bröden med woken och nån god sås. Jag hade färdigköpt kebabsås och vitlökscremefraiche. Renskavswok med pitabröd 4 port. 2 pkt renskav. Renskavswok med pitabröd 4 port. 2 pkt renskav
Snabbmakaroner med brynt renskav, eller fiskpudding med brynt smör. Köttfärslimpa med skysås, farmors pitepalt och mammas kotletter i panna för att inte tala om pappas röding med citronsås