Remouladsås yoghurt recept

3 Spara
Fish’n’chips

Fish’n’chips

Gör en rimlag genom att röra ut salt och socker i varmt vatten och därpå låta det kallna. Lägg fisken i det salta vattnet och låt stå i kylskåp i 1–2 timmar
3 Spara
Remouladsås

Remouladsås

Blanda grönsakssmeten med hemmagjord majonnäs och rysk yoghurt. Varför en hemmagjord remouladsås. Ingredienser till hemmagjord remouladsås2 dl hemmagjord majonnäs 1 dl rysk yoghurt 1 dl picklesgrönsaker 1 msk kapris 1 salladslök (kan uteslutas) 1 tsk dijon 1 msk dill 1 tsk dragon svartpeppar 1. 1 dl rysk yoghurt
1 Spara
Matprogramskavalkad!

Matprogramskavalkad!

Till kvällsmat blev det Panerad Torsk med Remouladsås och Rostade Rotfrukter. Remouladsås2 dl grekisk yoghurt3 msk majonnäs1 msk dijonsenap2 msk kapris2 msk bostongurka1 tsk torkad oregano1 msk fryst persiljasalt och pepparJag försökte hitta det perfekta receptet för en Remouladsås. 2 dl grekisk yoghurt
1 Spara

Remouladsås

Denna veckan står det stekt torsk och hemlagad remouladsås på min veckomeny. 1 dl lätt majonäs1 dl turkisk yoghurt0,5 dl bostongurka eller hackad inlagd gurka1 msk kapris1 tsk curry1 - 2 tsk senapsalt och pepparlite sockerBlanda ihop alla ingredienser och smaka av. 1 dl turkisk yoghurt
2 Spara

Kalorifällor

Yoghurt. Yoghurt. 2 dl fjällyoghurt bär 3,6 %. 2 dl fruktyoghurt 2% . 2 dl lättfruktyoghurt lättsock. 2 dl Viktväktaryoghurt . 2 dl naturell lättyoghurt 0,5% . Dressing, sås, smaksättare2 msk Rhode Islanddressing2 msk Rhode Islanddressing 3% 1 msk hamburgerdressing 27% fett1 msk Amerikansk lättdressing 28% fett1 msk kebabdressing 23% fett1 msk gurkmajonnäs 39% fett1 msk remouladsås 62% fett   1 msk aioli 1 msk pesto 1 msk guacamole  1 msk cumberlandsås. 1 drickyoghurt Viktväktarna 3,5 dl. 1 drickyoghurt Verum 3,3 dl. 2 dl fruktyoghurt. 2 dl naturell lättyoghurt. 1 msk remouladsås. 1 drickyoghurt Viktväktarna 3,5 dl. 1 drickyoghurt Verum 3,3 dl
Sökförslag och sidor