*hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Remouladsås. Blanda ingredienserna till remouladsåsen. Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja
Helst hade jag inte gjort någon mat alls utan hängett mig åt trösterika kolhydrater, men av erfarenhet vet jag att ju tröttare jag är desto viktigare är det med kosten, så fredagsfisken fick i all sin enkelhet bli smörstekt lax med remouladsås och färska rädisor
Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan. Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan
Blanda majonnäs, crème fraiche, saften av citronen, gurka och senap. 5 tsk senap. Dela fisken i bitar och vänd i mjöl, sedan i uppvispat ägg och slutligen i ströbröd
Servera fisken med pommes, remouladsåsen, kokta gröna ärtor och en citronklyfta. 12 tsk senap. 1Majonnäs3 äggulor 2 tsk senap salt och peppar lite citron 4-5 dl matolja. 1Remouladsås120 g blandade pickles 4 dl av majonnäsen salt och peppar