Remouladsås senap recept

Hemgjord remouladsås

Hemgjord remouladsås

Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. 4 tsk dijonsenap. Rör ihop majonnäs och crème fraiche,
Remouladsåsen

Remouladsåsen

*hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Klassisk remouladsås

Klassisk remouladsås

Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och senap. 1 tsk dijonsenap. 1 msk pickles, finhackade 4 dl majonnäs 0,5 msk dill, hackad 1 msk kapris, hackad 1 tsk torkad dragon 1 tsk dijonsenap
Remouladsås

Remouladsås

1 tsk fransk senap. 1 tsk fransk senap. Print. Remouladsås. Ingredienser. 1 sats majonäs. 1 dl inlagd gurka. 1 msk kapris
Remouladsås till panerad rödspätta

Remouladsås till panerad rödspätta

Remouladsås. majonnäs (1 helt ägg, ca 1 tsk osötad senap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ½ msk pressad citronsaft, ½ msk vitvinsvinäger, drygt 2 dl Icas milda olivolja). Stek eller fritera i smakneutral kokosolja) majonnäs (1 helt ägg, ca 1 tsk osötad senap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ½ msk pressad citronsaft, ½ msk vitvinsvinäger, drygt 2 dl Icas milda olivolja)
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja. Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta
panerad spätta med remouladsås

panerad spätta med remouladsås

Egentligen vet jag inte vad "rätt" recept till remouladsås är, jag slängde bara ihop de ingredienser som jag vet förekommer, men gott blev det
STEKT LAX MED REMOULADSÅS

STEKT LAX MED REMOULADSÅS

Helst hade jag inte gjort någon mat alls utan hängett mig åt trösterika kolhydrater, men av erfarenhet vet jag att ju tröttare jag är desto viktigare är det med kosten, så fredagsfisken fick i all sin enkelhet bli smörstekt lax med remouladsås och färska rädisor
Stekt fisk med remouladsås

Stekt fisk med remouladsås

Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan. Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Blanda majonnäs, crème fraiche, saften av citronen, gurka och senap. 5 tsk senap. Dela fisken i bitar och vänd i mjöl, sedan i uppvispat ägg och slutligen i ströbröd
Per Morbergs fish and chips

Per Morbergs fish and chips

Servera fisken med pommes, remouladsåsen, kokta gröna ärtor och en citronklyfta. 12 tsk senap. 1Majonnäs3 äggulor 2 tsk senap salt och peppar lite citron 4-5 dl matolja. 1Remouladsås120 g blandade pickles 4 dl av majonnäsen salt och peppar