Remouladsås mjölk recept

Fiskpanetter med remouladsås

Fiskpanetter med remouladsås

Vispa pressad potatis, matfett och mjölk till mos. Remouladsås. 5 dl mjölk. Halvtina fisken och skär den 1 1/2 cm tjocka skivor
Fish'n'chips med rödspätta

Fish'n'chips med rödspätta

Remouladsås. ½ dl mjölk. Remouladsås. Skala, dela och fritera potatisen. Frityrsmet. Blanda torra ingredienser, blanda sen ner resten
Fish and chips

Fish and chips

Remouladsås. Vispa upp ägg och mjölk i en djup tallrik. 2 msk mjölk. Chips. Skala och klyfta potatisen. Skölj klyftorna i vatten och torka dem torra
Sillbiff från Buhres fisk

Sillbiff från Buhres fisk

4 400 g malen sill - eller strömmingsfilé 1 liten hackad gul lök 1 msk vetemjöl 2 tsk ströbröd 1 dl mjölk (3%) 1 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar 1/2 dl finskuren dill 5 droppar tabasco 1 msk dijonsenap smör till stekning Remouladsås 0,8 dl majonnäs 1/2 dl lättfil 1/2 dl bostongurka 1 tsk kapris 1 msk senap 2 msk hackad persilja, dill och/eller gräslök salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Dagens recept: Fiskfärsbiffar

citronskivorRemouladsås. Späd med mjölk eller kaffegrädde till lagom såskonsistens. Gör remouladsåsen. Bjud biffarna med kokt potatis, kokta glaserade morötter i skivor och remouladsåsen
Fish'n Chips

Fish'n Chips

Servera med pommes frites och remouladsås. Tillsätt öl, mjölk och ägg. ½ dl mjölk. Förbered först pommes fritesen
Fisk igen!

Fisk igen!

färdigköpt remouladsås. med potatisstöt eller så går det att pressa potatisen) och tillsätt mjölk och smör, börja med den mindre mängden

Vilket härligt väder!

Vi stannade en lite stund innan vi drog hem för att göra lite mat, det blev hemgjorda fiskpinnar med remouladsås och broccoli

Kost- och motionsdagboken v29

Panerad torsk,färskpotatis,remouladsås. Mjölk. Panerad torsk,färskpotatis,remouladsås,apelsin. Mjölk. Färskpotatis,inlagd sill,remouladsås,melon
Majonäs, remouladsås och sauce verte

Majonäs, remouladsås och sauce verte

1 1/2 dl Mjölk. 3 dl Mjölk. 1. Mät upp vinäger och kryddor i en bunke. Vispa tills saltet börjarbli upplöst. Tillsätt senap och äggula och blanda väl