Remouladsås kolja recept

Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Jag använde mig av kolja denna gången. Gjorde hemlagade fiskpinnar med remouladsås i helgen som gick. Dessa serverades sedan med den hemlagade remouladsåsen, kokt potatis och broccoli
Fish and chips

Fish and chips

frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. Jag hade stora fina styckfrysta koljafiléer i frysen, ska vara kolja och det blir klart bäst också och godast
Fish and Chips

Fish and Chips

Remouladsås. Sejfilé (kolja och torsk funkar lika bra). Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Fish & Chips – glutenfri panering

Fish & Chips – glutenfri panering

Servera gärna den saftiga panerade fisken med ugnsbakade potatisklyftor och remouladsås. filéer av torsk, kolja, vitling eller kummel
Fish’n chips

Fish’n chips

Servera fisken med rostad potatis, remouladsås och sallad. Skär koljan i bitar och salta och peppra. 600 g kolja

Panerad fisk med remouladsås och ärtor

Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. 1 kg potatis600 gram kolja, torsk eller liknande, färsk2 st ägg1 kruka(or) dill150 gram cornichons2 msk kapris2 dl Creme fraiche1 st Citron2 dl ströbröd300 gram ärtorraps- eller olivoljasmörsalt och svartpepparTillagning1. 600 gram kolja
Fiskpinnar blev det till dagens middag..

Fiskpinnar blev det till dagens middag..

Dagens middag blev fiskpinnar med en variant av remouladsås. Fiskpinnar och remouladsås. Remouladsåsen. 600 g fiskblock, torsk, kolja eller fiskfileér
Fish ´n Chips

Fish ´n Chips

Eller så gör ni en vardags-Svensson variant med stekta fiskpinnar, ugnsbakade strips eller klyftpotatis med remouladsås

Stekt kolja med dansk remouladsås

Remouladsås. Hacka pickles och kapris ganska fint. Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål. Krydda blandningen med curry, dragon och vitvinsvinäger

Fiskfärsbiffar med lätt remouladsås

 Remouladsås. 250 g fiskfärs av lax och kolja. 1.  Lägg fiskfärsen i en bunke och tillsätt salt, peppar, potatismjöl och lagalätt