Jag använde mig av kolja denna gången. Gjorde hemlagade fiskpinnar med remouladsås i helgen som gick. Dessa serverades sedan med den hemlagade remouladsåsen, kokt potatis och broccoli
frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. Jag hade stora fina styckfrysta koljafiléer i frysen, ska vara kolja och det blir klart bäst också och godast
Remouladsås. Sejfilé (kolja och torsk funkar lika bra). Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. 1 kg potatis600 gram kolja, torsk eller liknande, färsk2 st ägg1 kruka(or) dill150 gram cornichons2 msk kapris2 dl Creme fraiche1 st Citron2 dl ströbröd300 gram ärtorraps- eller olivoljasmörsalt och svartpepparTillagning1. 600 gram kolja
Remouladsås. Hacka pickles och kapris ganska fint. Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål. Krydda blandningen med curry, dragon och vitvinsvinäger