Spröda frökex från Huså Bröd med röra på gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk. Frökexen är den här gången gjorda mer som ett kaffebröd, med en liten sötma från honung eller om du föredrar det, från sötningsmedel
Vi som piffade till vår balkong i söndags med både nya stolar, bambuvindskydd och kulörta lampor i regnbågens alla härliga färger, vi har ju knappast fått tillfälle att njuta av make-overn en endaste minut
Söta även med honung om du vill runda av smaken något. Jag träffade henne för första gången i början av september på Regnbågens 25 år jubileum. 5 msk honung. Tillsätt honung, börja med 1 msk och fortsätt att köra. 5 msk honung
Tänk regnbåge. Glasyren blir tjockare när den svalnar, men ska fortfarande vara flytande som honung. 170 g honung eller agave. Till grönsaksglasyren blandar du balsamvinäger och honung (eller agave) och låter sjuda i 10 minuter. 170 g honung eller agave
Massor och massor av folk hade samlats på Smaklust matmarknad idag för att smaka på, sylt,marmelad,saft,hårt och mjukt bröd,korv,ostar,surströmming,senap,honung,kött,fisk,struts,glass,choklad,svamp,kryddor,vinäger,oljor,äggakaka,palt,kroppkakor,kålbulle och mycket mycket mer