Ravioli yoghurt recept

Inte samma smakpallett

Inte samma smakpallett

Så här såg Steves middag ut igår, ravioli på rostat bröd. Jag åt yoghurt (Lidls naturligtvis) och färska hallon till
Fel konsert, italiensk kväll och Freud

Fel konsert, italiensk kväll och Freud

Efter en lunch på Jamie Olivers restaurang på flygplatsen (åt svingod vegetarisk ravioli faktiskt) så satt vi på flyget på väg hem igen
Lax med färsk ravioli och yoghurtsås med dill och basilika

Lax med färsk ravioli och yoghurtsås med dill och basilika

Jag inspirerades av Lina och köpte hem lax och färsk ravioli. Lax med färsk ravioli och yoghurtsås med dill och basilika4 portionerca 500 g laxfilé2 pkt färsk ravioli med ricotta och spenat ca 200 g fryst sparris (men givetvis färsk när det blir säsong för det. Yoghurtsås med dill och basilika2 dl turkisk yoghurt1 liten eller ½ pressad vitlöksklyfta½ dl fryst dill½ dl fryst basilikasalt, pepparBlanda ingredienserna och låt stå kallt en halvtimme
Topp 10 turkisk mat

Topp 10 turkisk mat

Manti - Manti är en sorts ravioli som kan serveras som soppa eller med lite yoghurt över. Här är min lista av de 10 maträtter jag tycker är absolut godast i Turkiet
Mixed seafood grill

Mixed seafood grill

Barnen kalasade på en burk ravioli - det är fredagsgott för dem. Fixa en sås genom att röra ihop 2 msk rysk yoghurt med 2 msk majonnäs och en halv pressad lilme, 2 vitlöksklyftor, chili, salt och peppar. 2 msk rysk yoghurt

Manti

Medan de kokar pressar du i vitlöken i yoghurten och lägger i saltet. ) Ta en dl av yoghurten per tallrik och ringla en msk av smöret per portion

Färgglad pasta förgyller grå söndag

Häll på creme fraiche, yoghurt, fond och spä ev med lite pastavatten. 1 pkt färsk pasta (Ica´s Ravioli med ricotta och fetaost)1 pkt baconca 100 g champinjoner1 vitlöksklyfta10 cm purjolök1 påse (70g) baby spenat2,5 dl creme fraiche1 dl grekisk yoghurtsalt och peppar1 msk brynt lökfond1/2 kruka färsk basilikaTärna och stek bacon i en torr stekpanna

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert
Costes, Ungern (*)

Costes, Ungern (*)

Pan Fried Red Mullet, Ink Raviolis, Baby Squid, Fennel Puree, Spicy Fish Soup. Edible Crab Salad, Pickled Radish, Wasabi Yoghurt, Green Apple Jelly

Turkisk Ravioli

Ta kastrullen från värmen och vispa ned yoghurt och pressad vitlök. Koka raviolin i omgångar i en stor kastrull med saltat vatten, det tar ungefär 3 minuter tills de är al dente, om man vill ha dem mjukare kan de ligga i en minut till. 5 dl turkisk yoghurt

Ungersk morotssoppa med ravioli

Klicka yoghurt i sopptallrikarna vid servering. Raviolikuddarna kan antingen koka mjuka 3 minuter i soppan, eller i en egen kastrull med vatten. 4 msk matlagningsyoghurt. 2 prt ravioli