Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och skinka tillsammans med rivet citronskal, peppar, rosmarin och timjan ca 1 minut. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 1 krm timjan
timjan, torkad. Hemlagad ravioli Blanda båda mjölsorterna samt salt på bakbord eller i bunke. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och skinka tillsammans med rivet citronskal, peppar, rosmarin och timjan ca 1 minut. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 0,5 gul lök 2 vitlöksklyftor 40 g parmaskinka, tunt skivad 1 msk olivolja 0,5 citron, rivet skal 1 krm svartpeppar 1 krm rosmarin, torkad 1 krm timjan, torkad 200 g kalvfärs 1 msk tomatpuré 1,5 msk kalvfond 1 dl torrt vitt vin 1 dl parmesanost, riven, färsk 2 msk bröd, rivet, vitt Till servering
Smält smöret i en liten kastrulltills det är brunt (men inte bränt) och tillsättdärefter timjan. Fördela detpå den ena halvan av varje lasagneplatta,och vik över den andra halvan så det blir enöppen ravioli
Finhacka lök, vitlök och svamp och fräs i smöret, tillsatt timjan. Med inspiration från en kock som var hemma hos oss för ett tag sedan ville jag göra ravioli