Ravioli päron recept

Pasta Caramelli med gorgonzola och päron

Pasta Caramelli med gorgonzola och päron

Forma till tortellini eller ravioli (runda eller halvmånar). Stek det finhackade päronet och löken i smör till det blir mjukt och all vätska försvunnit
En Nyårsmeny & Glad Fortsättning!

En Nyårsmeny & Glad Fortsättning!

Ravioli med Valnötter & Päron – Madeira Fine. Vi kokade den stora klump som min stackars ravioli smält ihop till men den goda smaken fanns är ändå
Idéer till Nyårsmenyn

Idéer till Nyårsmenyn

Färsk Ravioli med Skinka av Leila Lindholm. Vanilj- och Vinkokta Päron med Vaniljsemifreddo av m. Ravioli med Valnötter & Pinjenötter av Leila Lindholm
Tips på nyårsmeny

Tips på nyårsmeny

> Hemgjord glutenfri ravioli med chevrefyllning och rödbetskräm. > Kanelstekta päron med crunch. Tänk att ett nytt år snart är här igen
Fel konsert, italiensk kväll och Freud

Fel konsert, italiensk kväll och Freud

Efter en lunch på Jamie Olivers restaurang på flygplatsen (åt svingod vegetarisk ravioli faktiskt) så satt vi på flyget på väg hem igen
RAVIOLI MED RICOTTA & SPENAT

RAVIOLI MED RICOTTA & SPENAT

Ravioli är lite pilligare att göra och ska man gör många är det tålamodskrävande om man har en tid att passa
Getostravioli med Rödeta och Päron

Getostravioli med Rödeta och Päron

Lite fixigt är det kanske att göra egen ravioli men inte svårt. Skär päronet i tunna klyftor. Pressa ihop plattorna så det inte blir luft i raviolikuddarna
Pasta och därmed basta

Pasta och därmed basta

Flera har frågat efter var jag köpte ravioliformen som användes då jag gjorde hjärtpasta för ett tag sedan
Italienska toner i Lerum

Italienska toner i Lerum

När degen var lagom tjock gjorde jag ravioli med nya formen som jag köpte hos Bagaren och Kocken i april, men ännu hade inte använt

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert