Rabarbergranité. För några veckor sedan dök det upp en dessert på Instagram signerad Pappakock. En otroligt vacker kreation som kombinerar rabarbers syra och fräschör med en söt kardemummamaräng och len fryst grädde
Rosarar sötsyrlig och isande rabarbergranité. Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
Lika självskriven är den handgjorda raviolin i svampmättad consommé – kvällens i särklass starkaste kort – liksom den runda mjölkglassen med råhackad rabarber, rabarbergranité och citronverbena
Skär rabarbern i små bitar. Koka upp med 1 1/2 deciliter vatten i en kastrull, låt svalna. Mixa med socker och citronsaft i en matberedare eller med mixerstav
Etiketterbrynt vit choklad. , mynta. , rababergranite, Rabarber. Rabarbern växer just nu som ogräs, inte hos mig men som tur är i mina svärföräldrars trädgård