Det är en rabarberkompott i botten sen har vi krusbärsmousse rullad i tunt skivad rabarber som legat i sockerlag sen har jag ett kryddbröd uppe på ett så kallat Pain d´épices
), rabarberbitar som jag hällt sockerlag på och låtit mjukna lite (ungefär hälften socker/hälften vatten - koka tills sockret löst sig), rabarberskal, krossad mandel och lite överbliven chokladganache som jag spritsat ut i små toppar
Men i lördags bjöd jag i alla fall på en vårig trerätters som bestod av mammas otroligt goda ramslökssoppa, bläckfisk och chorizo med bönor och spenat samt denna goda pannacotta med smält rabarber
Koka upp en kardemummasockerlag med vatten, socker och kardemumma. er rabarber mina vänner. "Att pensla med sockerlag efter gräddning är ett riktigt proffstips
Halvera vaniljstången och peta ut fröna och ha i både frön och stäng i sockerlagen. Barfota gick jag ut i trädgårn och plocka de allra första rabarberna för i år